Service

Persoonlijk contact is voor ons van belang. Daarom nodigen wij u graag uit op ons kantoor om uw wensen onder het genot van een kop koffie te bespreken

Contact

Vlijtseweg 188
7317 AL  Apeldoorn
Nederland
Tel: +31 55 355 54 70
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LinkedIn

Ervaringen met veiligheidsscans voor fastfoodbedrijven (video)

Ervaringen met veiligheidsscans voor fastfoodbedrijven (video)In een video-interview deelt CCV-er Marius van Gorssel zijn ervaringen met veiligheidsscans voor fastfoodbedrijven.

Lees het volledige artikel

Ervaringen met veiligheidsscans fastfoodbedrijven (video)

Ervaringen met veiligheidsscans fastfoodbedrijven (video)In een video-interview deelt CCV-er Marius van Gorssel zijn ervaringen met veiligheidsscans voor fastfoodbedrijven.

Lees het volledige artikel

Hek vakantievilla koning is belangrijk voor veiligheid

Het hek van 461 duizend euro rond de Griekse vakantievilla van koning Willem-Alexander is belangrijk voor de veiligheid. Volgens minister Opstelten van Veiligheid en Justitie kan dankzij het hek tijd gewonnen worden als mensen die iets kwaads van plan zijn de villa proberen te naderen.

Lees het volledige artikel

Duikers op non-actief gezet na overlijden collega

De twee duikteams, die betrokken waren bij de reddingsoperatie van de overleden duiker John Impink, zijn op non-actief gezet. Zijn collega's probeerden de duiker nog te redden, maar dat was tevergeefs. De Veiligheidsregio twijfelt aan de vakbekwaamheid van de duikers.

Lees het volledige artikel

Inbrekers stelen meteoriet uit museum

Inbrekers stelen meteoriet uit museumInbrekers hebben bijzondere meteorieten gestolen uit museum en sterrenwacht Sonnenborgh in Utrecht. Deel van de buit is een meteoriet die in 1925 in Zeeland neerkwam.

Lees het volledige artikel

Verzekeraars zetten mes in dekking inboedelverzekering

Verzekeraars zetten mes in dekking inboedelverzekeringMensen met een inboedelverzekering krijgen plotseling te maken met flinke verhogingen van het eigen risico. Smartphones en tablets zijn nog maar beperkt verzekerd en voor consumenten-elektronica wordt minder lang de nieuwwaarde uitgekeerd.

Lees het volledige artikel

Hek van half miljoen belangrijk voor veiligheid

Het hek rond de Griekse vakantievilla van koning Willem-Alexander is "heel belangrijk voor de veiligheid''. Minister Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie) zei dat woensdag voor aanvang van een vergadering van de ministerraad. Volgens Opstelten kan dankzij het hek tijd gewonnen worden als mensen die iets kwaads van plan zijn de villa proberen te naderen.Opstelten reageerde op een bericht van RTL Nieuws dat de Nederlandse staat bijna een half miljoen euro heeft moeten betalen om de...

Lees het voledige artikel

‘We praten liever niet over werkstress’

‘We praten liever niet over werkstress'Hoewel werkstress algemeen wordt gezien als een groot probleem, vinden werkgevers en werknemers het geen prettig onderwerp. Werkgevers niet uit angst dat zij als schuldige aan worden gewezen, werknemers niet omdat zij dan toe moeten geven dat hun leven niet zo geslaagd is als ze willen doen geloven.Stress is een lastig thema, concludeert Carolien Hamming, eigenaar van CSR Centrum voor stressmanagement. "Over het algemeen vinden werkgevers...

Lees het voledige artikel

Ademluchtfles Haagse brandweer vertoont gebreken

De Haagse brandweer wil af van een deel van hun gloednieuwe uitrusting. De koppeling van de ademluchtflessen zou niet goed werken en daarom moeten er 1700 flessen worden aangepast. De brandweer Den Haag wil dit nadat drie brandweerlieden deze zomer zonder lucht kwamen te zitten.

Lees het volledige artikel

Snowden-onthullingen leiden tot meer spionage

De onthullingen op basis van documenten van klokkenluider Edward Snowden leiden juist tot meer spionage. Andere landen kunnen massaspionage nu verdedigen door naar de NSA te wijzen, zegt Bob de Graaff, hoogleraar Intelligence en security studies.

Lees het volledige artikel