Service

Persoonlijk contact is voor ons van belang. Daarom nodigen wij u graag uit op ons kantoor om uw wensen onder het genot van een kop koffie te bespreken

Contact

Sleutelbloemstraat 8
7322 AGĀ  Apeldoorn
Nederland
Tel: +31 55 355 54 70
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LinkedIn

Noorse gevangenen naar Nederlandse cel

Noorse gevangenen naar Nederlandse celOok Noorse gevangenen kunnen in de toekomst hun straf uitzitten in Nederland. Dat maakte staatssecretaris Teeven vandaag bekend. Nederland en Noorwegen zijn in gesprek over de beschikbaarstelling van enkele honderden Nederlandse detentie plaatsen aan Noorwegen.

Lees het volledige artikel

Nominaties Jan van der Heydenprijs 2014 bekend

Nominaties Jan van der Heydenprijs 2014 bekendNa een zorgvuldige selectie van de beoordelingen door de Regiegroep Innovatie Moed, een vakjury van de netwerken en de uitslagen van de internetstemming, zijn de genomineerden voor de Jan van der Heydenprijs 2014 bekend.

Lees het volledige artikel

Wereldwijde prominenten willen liberalisering drugsbeleid

Het drugsbeleid moet wereldwijd worden geliberaliseerd, die oproep doet een groep prominenten, onder wie oud-staatshoofden en de ex-secretaris-generaal van de VN Kofi Annan. Regeringen over de hele wereld zouden verscheidene drugs uit de criminele sfeer moeten halen en in hun land een eigen gereguleerde markt opzetten.

Lees het volledige artikel

Meldingen fraude met betaalpassen verdubbeld

Bij M Meld Misdaad Anoniem komen veel meldingen binnen over fraude met betaalpassen. Het aantal telefoontjes (139) over deze fraude is in het eerste halfjaar van 2014 meer dan verdubbeld, meldt M op zijn website.Ook het aantal meldingen over woninginbraken (239) is in de eerste 6 maanden met 66 procent gestegen. De meeste meldingen kreeg M dit jaar over hennepkwekerijen. Tot en met juni waren er 3122 meldingen over vermoedelijke wietplantages, een stijging van 10 procent.Volgens directeur Titus...

Lees het voledige artikel

Noorse criminelen in Nederlandse cellen

Honderden Noorse criminelen zullen in Nederland hun straf gaan uitzitten. Dat heeft staatssecretaris Fred Teeven (Veiligheid en Justitie) aangekondigd. Den Haag en Oslo gaan de plannen nu uitwerken. Het kabinet stelt cellen beschikbaar omdat hier leegstand is, terwijl Noorwegen een tekort heeft.Het is nog niet bekend wanneer de eerste Noren naar Nederland komen en in welke gevangenissen ze komen. Het gaat om mensen die nog minstens 2 jaar moeten uitzitten, anders is het volgens het ministerie de...

Lees het voledige artikel

Ramkraak in Oud-Beijerland

Een herenmodezaak in Oud-Beijerland is in de nacht van maandag op dinsdag doelwit geworden van een ramkraak. Dat heeft de politie gemeld.Een onbekend aantal verdachten pleegde de ramkraak op het pand in de Oost-Voorstraat met een auto. Het voertuig lieten ze na hun actie uitgebrand achter. De politie vermoedt dat ze op de scooter zijn gevlucht. Of ze wat buit hebben gemaakt is onbekend.

Lees het voledige artikel

Beveiliging tegen gemanipuleerde USB-apparaten

Beveiliging tegen gemanipuleerde USB-apparatenAnti-virusbedrijf G Data heeft een gratis tool gelanceerd die malware infecties met een besmette USB-stick moet voorkomen. Onderzoekers van het Berlin Security Research Lab hebben namelijk op de Black Hat hackerconferentie in Las Vegas echter een nieuwe aanvalsmanier ontdekt en getoond.

Lees het volledige artikel

Reclassering Nederland positief over langdurig toezicht

Reclassering Nederland staat positief tegenover het wetsvoorstel dat de mogelijkheid biedt langdurig toezicht te houden op een dader.

Lees het volledige artikel

Rabo Wallet laat je met Android-app betalen in winkels

Rabo Wallet laat je met Android-app betalen in winkelsDe Rabobank brengt binnenkort een Android betaalapp uit voor contactloze betalingen. Met de app kan bij een NFC-kassa worden betaald tot 25 euro.

Lees het volledige artikel

Duizenden websites niet langer vertrouwd door Mozilla

Met de lancering van Firefox 32 en Thunderbird 31.1 deze week worden 107.000 websites niet langer meer vertrouwd door Mozilla. De sites maken namelijk gebruik van 1024-bit RSA-sleutels die Mozilla niet meer toestaat. Er wordt aangenomen dat geheime diensten in bepaalde landen al in staat zijn om 1024-bit RSA-sleutels te kraken.

Lees het volledige artikel