Service

Persoonlijk contact is voor ons van belang. Daarom nodigen wij u graag uit op ons kantoor om uw wensen onder het genot van een kop koffie te bespreken

Contact

Vlijtseweg 188
7317 ALĀ  Apeldoorn
Nederland
Tel: +31 55 355 54 70
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LinkedIn

Volgsysteem gestolen auto's veel minder effectief

Het effect van GPS in gestolen voertuigen lijkt uitgewerkt. Dieven maken de systemen waarmee auto?s en scooters gevolgd kunnen worden binnen een handomdraai onklaar, of er simpelweg uit gesloopt. Nog nooit werden er zo weinig ontvreemde voertuigen teruggevonden.

Lees het volledige artikel

Noodnummer 112 niet overal mobiel te bellen

Op ruim 50.000 adressen in Nederland is het noodnummer 112 niet met een mobiele telefoon te bereiken. Binnenshuis is daarvoor soms niet voldoende bereik. Het probleem speelt niet alleen op het platteland maar ook in de steden.

Lees het volledige artikel

Microsoft weigert Europese mails aan VS te geven

Microsoft gaat in beroep tegen een rechterlijk bevel om e-mails van gebruikers op Europese servers te overhandigen aan de Amerikaanse overheid. Een rechter heeft de Amerikaanse overheid gelijk gegeven maar Microsoft zal in beroep gaan.

Lees het volledige artikel

Exploitkit verbergt infectie direct in computergeheugen

De beruchte Angler exploitkit die onlangs nog via de website van Java.com en andere populaire sites werd verspreid is aangepast zodat het computers ook kan infecteren zonder een bestand naar de harde schijf te schrijven, wat detectie door virusscanners een stuk lastiger maakt.

Lees het volledige artikel

Nationale Politie gaat jihadisme op internet aanpakken

Een speciaal team van de Nationale Politie gaat zich bezighouden met het aanpakken van haatzaaiende en gewelddadige jihadistische informatie op sociale media en websites, zo heeft het kabinet laten weten.

Lees het volledige artikel

Brillen blijven populair bij vakantiedieven

De diefstal van kleine artikelen blijkt nog steeds het meest te worden gemeld bij de verzekeraars. Dat constateert de alarmcentrale van Allianz Global Assistance naar aanleiding van het afgelopen vakantieseizoen.De top vijf voor bagageclaims is:brillentelefoonsiPadskoffershandtas met inhoud

Lees het voledige artikel

Infosheet voor Veilige Publieke Taak

Het Centrum Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) heeft een praktische infosheet samengesteld die gemeenten helpt medewerkers met een publieke taak te beschermen tegen agressie en geweld. Het infosheet helpt om het onderwerp Veilige Publieke Taak (VPT) te integreren in het intregrale veiligheidsbeleid van gemeenten.

Lees het voledige artikel

Noodnummer 112 niet altijd mobiel te bellen

Op ruim 50.000 adressen in Nederland is het noodnummer 112 niet met een mobiele telefoon te bereiken. Binnenshuis is daarvoor niet voldoende bereik. Het probleem speelt niet alleen op het platteland maar ook in de steden.Dat bevestigde een woordvoerder van KPN maandag naar aanleiding van berichtgeving in de kranten van De Persdienst. Ongeveer 1 procent van het Nederlandse grondgebied heeft geen mobiele dekking volgens KPN. Om het probleem op te lossen zouden meer zendmasten moeten worden...

Lees het voledige artikel

Health-apps Apple verkopen jouw data door

Je lichaamsgesteldheid kan eindigen bij onduidelijke bedrijven en organisaties. Apple heeft in zijn voorwaarden voor ontwikkelaars die gebruik willen maken van het HealthKit-platform en de API's die daar bijhoren, nadrukkelijk opgenomen dat de data die door die apps worden verzameld, mogen worden doorverkocht aan derden.

Lees het volledige artikel

Verbod op horloges tijdens tentamens vanwege smartwatches

De Hogeschool Rotterdam krijgt, als de medezeggenschapsraad dat goedkeurt, een verbod op horloges bij tentamens omdat ze niet meer te onderscheiden zijn van smartwatches. Studenten zouden op deze manier onder meer foto's van studiemateriaal kunnen raadplegen via de smartwatch.

Lees het volledige artikel